Je eigen silent disco evenement? Silent Rave!

Feestje? Festival? Verjaardag? Vrijgezellenfeest? Voor maar €3,50 (inclusief BTW) organiseer jij je eigen silent disco! Een unieke ervaring, geen overlast voor de buren en vooral heel veel gezelligheid gegarandeerd met onze silent disco koptelefoons! Onze koptelefoons hebben tot wel 500m bereik. Dit maakt de silent disco koptelefoons ideaal voor een cozy huisfeestje, maar ook perfect voor een grootschaliger evenement; een festival bijvoorbeeld. De koptelefoons zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Koptelefoon op en dansen maar!

Het leuke aan silent disco is dat er verschillende muzieksoorten tegelijk kunnen worden afgespeeld. Onze silent disco koptelefoons worden standaard geleverd met één zender en dus één kanaal voor €3,50 per headphone inclusief BTW. Gebruik maken van meerdere kanalen? Dat kan. Huur er dan één of twee zenders extra voor €20 per stuk bij.

Vergeet je playlists niet klaar te zetten. Geen inspiratie of tijd? We got you. We hebben een aantal Silent Rave playlists aangemaakt. Check it out!
Nog meer feest? Dat kan! Voor slechts €10 huur je bij ons een disco-lamp bij je silent disco koptelefoons. Een luisterend oor is fijn, maar het oog wil ook wat! Bekijk hier onze discolampen.
Een leuke DJ die plaatjes komt draaien op jouw silent disco evenement, maar niet in het bezit van een draaitafel? Geen stress! Verhuren we ook. Voor €75 hebben wij de Pioneer XDJ RX2 voor je klaarstaan. Bekijk ‘m hier.